IETS OVER MEZELF

Mijn naam is Olaf (29), woonachtig in Utrecht en ik ben fotograaf.

Ondanks mijn nog jonge leeftijd heb ik inmiddels al voor veel bedrijven in Nederland, zowel groot als klein, mogen fotograferen en filmen. Bij mij kan je onder andere terecht voor beeldmateriaal voor jouw website, een visuele sfeerimpressie van jouw kantoor of beroep maar ook voor evenementen, interieur en portretten.

over mij

Naast mijn baan als fotograaf richt ik mij ook op een andere vorm van visuele communicatie: webdesign. In 2015 ben ik afgestudeerd als communicatie & media student aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn studie was ik voornamelijk geïnteresseerd in de media vakken waarbij ik al mijn creativiteit kwijt kon. Daar heb ik mijn eerste ontwerpen en websites mogen maken. In 2013 kreeg ik de kans om een halfjaar in Toronto (Canada) te studeren waar ik alles over fotografie heb geleerd.

Na een aantal jaar voor een online marketing bureau in Utrecht te hebben gewerkt ben ik volledig voor mezelf begonnen als fotograaf en webdesigner. Samen met mijn broer ben ik een webdesign bureau gestart waarbij ik de ideeën van klanten uitwerk tot een visueel plaatje en mijn broer het (technisch) in elkaar zet.

Een gouden combi!

Het uitwerken van een idee naar iets visueels vind ik het allerleukst om te doen. Het vergt veel creativiteit en daar kan ik dan ook helemaal in opgaan. Dit gebruik ik ook in mijn fotografie als mensen naar mij toekomen met een idee. Samen met die persoon kijk ik dan hoe we dat uit kunnen werken tot iets wat perfect bij diegene past!

Wil je een aantal van mijn eerdere projecten zien? klik dan hier.

En laat hier een berichtje achter mocht je vragen hebben!

Misschien tot snel!

– Olaf Nagtegaal

SOCIAL MEDIA

EERDERE SAMENWERKINGEN